La polul opus, unele dintre cele mai populare modele de Unghii cu gel în 2018 s-au dovedit a fi cele ghetto. Unghiile ghetto sunt Întotdeauna în forme și Culori stridente. Se poartă albastrul Electric, orange-UL țipător și galbenul intens, PE forme precum Stiletto sau migdală ascuțită. Unghiile cu gel cu MODELE pentru Halloween 2017 de PE Instagram te vor convaincante că o manichiură Mix & match este o alegere sigură. Intră în Galeria Foto și secret și Alte idei de modele pentru unghiile cu gel pe care să le pòrti la petrecerea de Halloween! Prezentările Marilor case de modĂ pentru sezonul primăvară-vară au pus accenl PE unghiile în nuanțe Nude, extrem de îngrijite și cu aspect ultra Glam. Ele sunt potrivite mai ales pentru adeptele unghiilor scurte, DIN fericire, Dar și pentru persoanele Care Lucrezia în Medii ce nu permit culor țipătoare. Însă Nu Vreau să crezi că doar pentru că se poartă nuanțele neutre, manichiura ta trebuie să fie plictisitoare. Modelele sunt extrem de diverse, după cum VEI putea observa în Galeria foto. Însă Dacă Cine dorești o manichiură Într-adevăr spectaculoasă, apelează la modelele Care se inspiră DIN toate simbolurile acestei sărbători. Unghiile de groază, Cu aspect vânăt sau rănit sunt foarte în vogă și vor atrage toate privirile (FIE ELE admiratives sau compătimitoare). Dacă vrei să explorezi Latura artistică a manichiurii pentru Halloween, alege MODELE cu desene ALE simbolurilor clasice: dovleci, cranii, Zombie, Mumii, Lilieci sau pânze de păianjen.

Nu trebuie să te TEMI că manichiura ta va fi foarte încărcată: pentru look-UL de Halloween este permis. Așa că Dacă Cine dorești toate simbolurile Într-o singură manichiură, urmează-ți dorința liniștită. Se apropie momentul Perfect pentru a expérimententa cele mai trăsnite manichiuri cu gel. Ți-am pregătit cele mai spectaculoase Unghii cu gel cu modele de Halloween 2017! În crearea look-ului parfait pentru Halloween, și cel mai mic detaliu trebuie luat în seamă. O manichiură spectaculoasă Cine poate scoate look-UL DIN anonimat, oricât de simplu ar fi acesta. Dar pentru a te putea Bucura de forme INEDITE și MODELE élaborée, CEA mai Bună soluție sunt unghiile cu gel. Nu, nici MAçar de Halloween nu sunt potrivite ACELE Unghii extrem de Lungi (doar Dacă vrei să obții efectul de gheare), însă PE unghiile cu gel modelele de Halloween pot fi valorificate la maximum. Potï desena orice Simbol al acestei sărbători, potï încerca orice aplicație și cele mai trăsnite forme: Cine potï lăsa creativitatea să zburde. IAR pentru că am vorbit despre culorile soins vor Domina tendințele, să vorbim puțin și despre modele de Unghii cu gel în Trend în 2018. Așa cum spuneam, vor fi la Mare căutare wvncc geometrice, fie ELE Sub formă de dungi trasate cu precizie PE suprafața unghiei, sau chiar forme Pline poziționate în mijlocul unghiei. Un Alt Trend major este cel al unghiilor ghetto menționat mai sus, iar Sub această pălărie vor intra modelel cu animal print și aplicațiile aproape ostentative cu Pietre strălucitoare și ștrasuri.

Nu Sitiera limite atunci Când vorbim de ghetto, așa că lasă-ți imaginația să zburde și nu te teme de modelele încărcate. Nu în ultimul rând, se vor Purta modelele florale, acesta fiind un Trend Care pare că nu se va radin niciodată. A venit momentul să ne adaptăm manichiurile la Moda actuală și să adoptăm modele de Unghii cu gel în Trend 2018. Tocmai de aceea, AM selectAt 20 de imagini cu MODELE pe care le potï folosi ca surSe de inspirație. Mai întâi, însă, să vorbim puțin despre tendințele noului an. ca de obicei, ele sunt extrem de ofertante și Abia așteptăm să le încercăm PE Unghii. Un Trend mai îndrăzneț anul acesta este cel al transparenței. Se combină zoneLe transparente cu cele în Culori pastelate sau cu irizații multicolore, pentru un efect spectaculos.

Comments are closed.