Se imparte in 22 ochiuri parte de Jos a caciulii (bordura) si 18 ochiuri partea de sus (CALOTA). Caciula DAMA de iarna cu pompon Tommy Hilfiger AlbPret: 240 RONComanda en ligne PE ANSWEARCaciula DAMA de iarna cu pompon Tommy Hilfiger RozPret: 240 RONComanda en ligne PE ANSWEARCaciula DAMA Tip Beanie cu pompon Tommy Hilfiger CremPret: 240 RONComanda en ligne PE ANSWEARCaciula DAMA Tip Beanie cu pompon Tommy Hilfiger GriPret: 240 RONComanda en ligne PE ANSWEAR Buna! Aceasta se potriveste pentru o circumferinta de 55-58 cm. pentru o Marime mai mica puteti face cu un FIR mai subtire si o Marime mai mica cu un numar la Andrele, pastrand acelasi numar de ochiuri si randuri. Sau mai reduceti DIN ochiurile montate Cate 4 DIN fiecare parte iar DIN randuri fera PANA ajungeti la dimensiine Dorita. . PE doSul Primului Rand se croseteaza 6 spatii a Cate 4 oC. de lant si se schimba firul cu un FIR de mohair pufos. Dans fiecare spatiu se Lucrezia 1 piciorus scurt, 8 picioruse simple, 1 piciorus scurt. Se Coase mai intai MARGICA in Centrul florii iar apoi Acul de Brosa. . Buna Seara! Cred ca este aceasta: https://www.gabrielafaur.com/946/basca-tricotata-din-mohair-si-lana-tutorial-cu-poze-si-explicatii-pas-cu-pas/sau cautati pe site la sectiine Crosetat si tricotat, basca tricotata DIN mohair si Lana, gasiti acolo explicatiile amanuntite. Numai bine, Gabriela Faur Buna ziua.

Ma intereseaza bascul Roz, este foarte Frumos, dar nu stiu cum sa Montez numarul de ochiuri pentru un firAYDA KUPON (firul este gros) Bentița DIN jurul frunții este foarte mica, ma gandesc ar trebui sa maresc Nr. de ochiuri? Multumesc! Caciula DAMA de iarna tricotata Cornelia rozpret: 79 roncomanda en ligne PE astratex foarte Frumoase si bine expliquer ca sa putem si Noi lucra Multumim si va asteptam si cu alte modele. Buna ziua! Nu se Lucrezia, sa nu Ramana Gaura prea Mare. F. Frumoasa caciula! Comme vrea si eu sa o FAC PT Fetele Mele, INSA As vrea sa va intreb cum sa le dimensionez? ELE au 11 respectiv 8 Ani… CEA prezentata de DVS ce dimensiune are? Multumesc! Tatiana Caciula DAMA de iarna pointe Beanie answear GriPret: 44 RONComanda en ligne PE ANSWEARCaciula DAMA de iarna tricotata answear GriPret: 53 RONComanda en ligne PE ANSWEAR Buna ziua! Nu e punct lenes, toata caciula se face un Rand PE FATA unul PE dos normal, Dar bentita cand se Poarta caciula, se indoaie si atunci bentita Arata PE dos si CALOTA PE Fata. . Se incepe al 7-Lea Rand si se Lucrezia toate cele 40 oC. si aceasta caciula tricotata este un modèle conceput de mine, foarte simplu si usor de facut.

Este calduroasa si foarte potrivita pentru iarna. O puteti realiza cu orice fel de FIR Care se Lucrezia cu Andrele de 5, en culorile pe care le preferati. Floarea Brosa este detasabila, sont cusut AC de Brosa. Buna ziua! O intrebare: cand ma întorc PE Rand, dupa cele 18 ochiuri Lucrate, PE primul il UAI PE Andrea sau il Lucrezia si PE El? AM impresia ca daca il Lucrezia, ramane o Gaura acolo. Multumesc!. Caciula DAMA de iarna tricotata cu Model torsade si PUF médecine Vintage Revival GriPret: 43 Lei-30 LeiComanda en ligne PE AnswearCaciula DAMA de iarna tricotata cu mot PUF médecine Vintage Revival VioletPret: 54 Lei-37 LeiComanda en ligne PE AnswearCaciula DAMA de iarna tricotata cu modèle torsade médecine BleumarinPret: 64 Lei-44 LeiComanda en ligne PE AnswearCaciula DAMA de iarna tricotata cu modèle torsade Medicine NeagraPret: 64 Lei-44 LeiComanda en ligne PE answear Fashion8.ro iti recomanda cele mai Frumoase modele de caciuli, bonnets si fesuri de Dama pe care le Poti comanda en ligne.

Comments are closed.